Čokoláda Ajala - Květy a pomeranče
Čokoláda Květy a pomeranče je plná života. Šťavnaté kakaové boby zkombinované se svěžím pomerančovým esenciálním olejem z ní totiž dělají životabudič. Doplněná je posypem jedlých sušených květů bylin, které nedodávají jen vizuální zážitek, ale i lahodnou chuť. Tato čokoláda je zkrátka rozkvetlá jako jaro samo.
Kategorie: | Výživa |
---|
Váha: | 45 g |
---|---|
Obsah kakaového podílu: | 70 % |
Složení: | bio kakaové boby, bio sušená třtinová šťáva, výtažek z divokých pomerančů, sušené květy bylin |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Řemeslná čokoláda z Brna
Celé kakaové dobrodružství začalo, když kamarád Martin přivezl z Guatemaly čokoládu od původních obyvatel střední Ameriky. Ochutnávka této mayské čokolády byla pro všechny neskutečným zážitkem, kdy se absolutní nadšení střídalo s překvapením z neobvyklé chuti. Začali se o čokoládu více zajímat a zjistili jsme spoustu zajímavých věcí. Třeba, že v Evropě není snadné poctivou a pravou čokoládu získat. Nebo že Československo bylo za první republiky třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě. To vše vedlo k založení manufaktury AJALA CHOCOLATE.
A co vlastně ajala znamená? V mayském jazyce je to probuzení a přesně takové pocity chtějí předávat. Aby vás už první kousek překvapil, probudil zvědavost i touhu po dalším poznávání.
Za opravdovou a komplexní chutí čokolády Ajala jsou nejen poctivé suroviny (kakaové boby a panela – šťáva z cukrové třiny), ale také pracovní postup, v němž se nic nedá ošidit