Čokoláda Ajala - Éros
K výrobě této tabulky nám byl inspirací řecký bůh lásky, touhy a plodnosti Erós. V každé tabulce jsou kromě kvalitního kakaa také speciální bylinky, které mají nejen blahodárné účinky na psychické i fyzické zdraví, ale jsou také vyhledávaným afrodiziakem. Myslela jsem při nich také na něco malého pro novopečené tabulky, ale ani ženám, které láká chuť bergamotu a teplo chilli není zapovězena.
Kategorie: | Výživa |
---|
K výrobě této tabulky nám byl inspirací řecký bůh lásky, touhy a plodnosti Erós. Přidali jsme do ní proto speciální bylinky, které mají nejen blahodárné účinky na psychické i fyzické zdraví, ale jsou také vyhledávaným afrodiziakem.
Maca peruánská:
- zvyšuje výkonnost a odolnost organismu
- posiluje libido
- podporuje plodnost
Ženšen pravý:
- potlačuje stres
- pozitivně působí na sexuální zdraví
- zlepšuje koncentraci a paměť
Základ čokolády tvoří vzácné kakaové boby odrůdy National vypěstované v srdci Ekvádoru na farmě Hacienda Limon. Mají plnou kakaovo-smetanovou chuť, nezvyklou květinovou vůni a v současné době patří k nejvyhledávanějším bobům na světě.
Váha: | 45 g |
---|---|
Obsah kakaového podílu: | 67 % |
Složení: | kakaové boby, bio sušená třtinová šťáva, bio kakaové máslo, bio chilli, maca, ženšen, esenciální olej z bergamotu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Řemeslná čokoláda z Brna
Celé kakaové dobrodružství začalo, když kamarád Martin přivezl z Guatemaly čokoládu od původních obyvatel střední Ameriky. Ochutnávka této mayské čokolády byla pro všechny neskutečným zážitkem, kdy se absolutní nadšení střídalo s překvapením z neobvyklé chuti. Začali se o čokoládu více zajímat a zjistili jsme spoustu zajímavých věcí. Třeba, že v Evropě není snadné poctivou a pravou čokoládu získat. Nebo že Československo bylo za první republiky třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě. To vše vedlo k založení manufaktury AJALA CHOCOLATE.
A co vlastně ajala znamená? V mayském jazyce je to probuzení a přesně takové pocity chtějí předávat. Aby vás už první kousek překvapil, probudil zvědavost i touhu po dalším poznávání.
Za opravdovou a komplexní chutí čokolády Ajala jsou nejen poctivé suroviny (kakaové boby a panela – šťáva z cukrové třiny), ale také pracovní postup, v němž se nic nedá ošidit